Registratie & Boekingsvoorwaarden

Shibari Lounge Events and Workshops voorwaarden en condities

Het volgende beleid geldt voor alle evenementen georganiseerd door Shibari Lounge, inclusief workshops, en is van toepassing onder alle omstandigheden. Gelieve het volgende zorgvuldig door te nemen bij het boeken.

Door te registreren voor deelname aan een Shibari Lounge evenement, gaat u akkoord met het volgende:

Registratie & Boeking

You can aply for a booking only by registering for an event or workshop via our website www.shibarilounge.com

When your registration is accepted by us we will confirm your booking by e-mail. You will receive a message with instructions on payment to complete your booking.

All bookings are valid for the named attendee(s) only and cannot be transferred to another person without our approval.

Het is enkel mogelijk om te registreren voor een evenement of workshop via onze website www.shibarilounge.com.

Als uw registratie door ons wordt geaccepteerd ontvangt u van ons een bericht met betalingsmodaliteiten die u dient te volbrengen om uw boeking te vervolledigen.

Alle boekingen zijn alleen geldig voor de opgegeven deelnemer(s).

Annulaties

Voor vooraf te betalen evenementen en workshops worden alle boekingen niet terugbetaald onder andere omstandigheden dan annulering van het evenement door Shibari Lounge, of tenzij het evenement wordt verplaatst naar een andere datum waarop u niet aanwezig kunt zijn.

Als u om welke reden dan ook het evenement niet kunt bijwonen, mag u een vervangende deelnemer voorstellen. Neem contact met ons op voor goedkeuring. Let op: wij zullen controleren of de vervanger voldoet aan onze criteria voor het evenement of de workshop.

 

In het geval dat Shibari Lounge genoodzaakt is het evenement of de workshop te annuleren, zullen wij de volledige waarde van uw boeking terugbetalen minus eventuele boekings- en transactiekosten, via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Wij kunnen niet terugbetalen naar alternatieve rekeningen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor enige kosten of verlies als gevolg van wijzigingen of annulering van een evenement of workshop.

 

Rules and regulations for all Shibari Lounge Events

  • Alle evenementen en workshops georganiseerd in of door Shibari Lounge zijn enkel toegankelijk voor een besloten publiek met een oprechte en integere interesse in Shibari.

  • De regels en voorschriften van de locatie of organisator van het evenement moeten worden nageleefd. Niet-naleving kan resulteren in het ontzeggen van verdere toegang tot het evenement.

  • Het management van de locatie kan uw identiteitsbewijs bij binnenkomst controleren en behoudt zich het recht voor de toegang te weigeren indien dit niet overeenkomt met de boeking of de vereiste leeftijdsgrens. Indien u de toegang wordt geweigerd, zijn wij niet aansprakelijk voor terugbetaling.

  • Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw mededeelnemer alle informatie heeft die nodig is om het evenement bij te wonen.

  • Het is aangeraden na te kijken of het evenement aangeeft dat er een tijdstip is waarop u uiterlijk aanwezig dient te zijn. Ook indien u heeft gereserveerd, kan het mogelijk zijn dat u na dit uur, of wanneer een optreden reeds is begonnen, niet meer wordt toegelaten.

  • Om de privacy van onze deelnemers en organisatoren te respecteren is het niet toegestaan om foto's, audio- of video-opnames te maken op eender welke van onze evenementen. Tijdens worskhops kan het mogelijk zijn om foto's te maken van uw eigen werk, mits toestemming van de lesgever. Vraag altijd eerst toestemming en verzeker u ervan dat er geen anderen in beeld komen.

  • De organisator van het evenement is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke eigendommen.